Boot- en jachtregistraties voor bedrijven en particulieren

Lorrendraaier is specialist in het registreren van pleziervaartuigen en commerciële (charter)boten. Dat doen we vooral voor de zakelijke markt: jachtmakelaars, jachtwerven en gespecialiseerde advocaten. We adviseren over de meest geschikte vlaggenstaat en verzorgen de complete jachtregistratie.

 

Wilt u een jacht registreren (teboekstellen)? Dan zijn er legio beschikbare vlaggenstaten. Die zijn niet gelijkwaardig: elke vlaggenstaat stelt specifieke eisen aan de registratie. Wat voor het ene vaartuig een aantrekkelijk scheepsregister is, kan voor een ander vaartuig juist een onverstandige keuze zijn.

 

Lorrendraaier adviseert over de meest geschikte registratie-opties voor plezierjachten. We kijken naar de eisen van het scheepsregister, gewenste vaargebied, mogelijk commercieel gebruik en alle andere factoren die een rol kunnen spelen. Op basis van de eisen en wensen maken we een voorselectie van de meest geschikte vlaggenstaten. Na de definitieve keuze regelt Lorrendraaier de volledige registratie. U hebt nergens omkijken naar.

In welke vlaggenstaten is registratie mogelijk?

Wij registreren voornamelijk bij Europese vlaggenstaten. Deze staan internationaal goed aangeschreven.

Altijd de beste keuze in jachtregistraties

De wereld van scheepsregisters is complex. Lorrendraaier helpt u die te navigeren. We geven betrouwbaar en objectief advies over welke vlaggenstaten de beste optie zijn. Daarbij houden we uiteraard rekening met alle praktische zaken, zoals nationaliteit, budget en afmetingen van het vaartuig. Maar we kijken ook verder. Naar verandering van regelgeving bijvoorbeeld, die mogelijk invloed heeft op het gebruik van het vaartuig. Of naar politieke conflicten die een rol kunnen spelen. Of misschien is er de wens het vaartuig te verhuren, zonder commerciële registratie?

Kortom: Lorrendraaier denkt aan álles voor elke registratie.

Lorrendraaier:

Deskundig, betrokken en betrouwbaar

Lorrendraaier is internationaal partner van zakelijke partijen en particulieren voor advies en het verzorgen van jachtregistraties. Onze klanten zijn zeer loyaal, en dat is niet voor niets. Die loyaliteit is namelijk wederzijds. We hechten veel waarde aan integriteit en gaan geen uitdaging uit de weg. Bent u op zoek naar 100% objectief en gedegen advies over registratie van een pleziervaartuig? Dan staan we klaar om u te helpen.

 

Transparantie en deskundigheid zijn onze kernwaarden. U mag rekenen op advies dat uitblinkt in volledigheid. Bovendien zijn we altijd snel bereikbaar en op de hoogte van wat er speelt. Korte lijntjes, daar houden we van.

Meer informatie over jachtregistraties?

Meer weten of direct aan de slag? U mag altijd bellen of mailen. Elke aanvraag en registratie wordt door Boudewijn persoonlijk afgehandeld.