Werkboten doorhalen

Het verwijderen, uitschrijven, schrappen of doorhalen van een werkboot is vereist als jij een koopvaardijschip in een andere vlaggenstaat wilt registreren of als het gezonken of gesloopt is. Het kan echter ingewikkeld en tijdrovend zijn om dit uitschrijvingsproces te doorlopen. Maar Lorrendraaier is hier om te helpen. Met onze knowhow en gedegen contacten kunnen we het proces van uitschrijving snel en eenvoudig laten verlopen.

 

Lorrendraaier heeft jarenlange ervaring en grondige kennis van de doorhalingsprocedures in verschillende vlaggenstaten. Dit voordeel blijkt soms van onschatbare waarde te zijn, gezien de complexiteit van deze processen. Wij weten hoe we een snel en eenvoudig uitschrijvingsproces kunnen garanderen en zijn bekend met de specifieke documentatievereisten voor elke vlaggenstaat. We kunnen snel schrappingen afhandelen die anders maanden zouden kunnen duren.

Case Study

Doorhalen van koopvaardijschepen: snel georganiseerd door Lorrendraaier

Is je schip niet meer zeewaardig en klaar voor de sloop? In dat geval moet ze uit het register worden verwijderd en het is geklaard. Wanneer je wilt doorhalen om haar in een andere vlaggenstaat te registreren, kan het een gecompliceerde aangelegenheid zijn, afhankelijk van de vlaggenstaat.

 

Ons doel is om je tijd te besparen en je te behoeden voor onnodige vertragingen. Omdat we gespecialiseerd zijn in het registreren en doorhalen van werkschepen, zoals sleepboten, baggerschepen en andere soorten werk schepen, weten we hoe we dit proces efficiƫnt en effectief kunnen uitvoeren. Het enige wat je hoeft te doen is ons de vereiste documenten bezorgen en wij zorgen voor de rest.