Lorrendraaier: Specialist in scheepsregistraties

Lorrendraaier is dé partner voor registraties van particuliere & commerciële pleziervaartuigen en werk boten. Dé partner, dat zeggen we niet zomaar. Kies je voor Lorrendraaier? Dan kies je voor uitmuntende service en betrouwbare adviezen.

 

Je kiest ook voor een specialist die:

  • Als enige in Europa ISO-9001 gecertificeerd is
  • Is aangesloten bij HISWA-RECRON
  • Gespecialiseerd in samenwerking met zakelijke partijen (b2b)
  • Goede contacten heeft bij scheepsregisters en verwante organisaties
  • Samenwerkt met zeer deskundige juristen en fiscalisten
  • Niet bang is om het anders te doen

 

Een boot of schip is om van te genieten, niet om administratieve kopzorgen op te leveren. Laat ons het regelwerk doen, dan hoeft u zich alleen te focussen op uw core business.

75%
EU Flagstates
85%
Pleasure Crafts
15%
Workingboats
80%
Clients EU
90%
Clients B2B

Waarom Lorrendraaier

In 1602 werd de Vereenigde Oost-Indische Compagnie opgericht: de VOC. Feitelijk was het de allereerste chartermaatschappij. Ze verworven al snel een monopolie op de Nederlandse specerijenhandel. Niet iedereen was daar even gelukkig mee.

 

Sommige schippers besloten op eigen houtje te gaan handelen, buiten de VOC om. Zij werden ‘Lorrendraaiers’ genoemd. Ze zeilden de kusten af om nieuwe handel te ontdekken en bleken daarin enorm succesvol. Ze waren niet de grootste – maar misschien wel de beste handelaars.

 

Zo zou je ons ook kunnen zien. We streven er niet naar om de grootste te worden. Wel de beste. Met uitstekende service, een hoge mate van klantvriendelijkheid en 100% doordachte en integere adviezen. Vandaar: Lorrendraaier.

Oprichter

Boudewijn Meijer

Ik ben Boudewijn. Eigenaar en oprichter van Lorrendraaier. Scheepvaart zit in mijn bloed: mijn betovergrootvader was kapitein op een koopvaardijschip. Zelf blijf ik liever op vaste grond, maar ik deel zijn passie voor de maritieme sector. Met Lorrendraaier adviseer en ondersteun ik klanten bij teboekstellingen, doorhalen, maritieme frequenties, commerciële registraties en fiscaal aantrekkelijk charteren.

 

Hiervoor werkte ik ruim 30 jaar in de B2B service-industrie voor opdrachtgevers als de Wereldbank, African Development Bank, de Europese Commissie en de Nederlandse RVO. Bij hen leerde ik de waarde van oprechte klantvriendelijkheid en integriteit.

 

Die waardes bewaak ik zorgvuldig. Kom je bij Lorrendraaier, dan ben je geen klant maar een partner. Of het nu voor één boot is of als grote chartermaatschappij: samen zoeken we de perfecte oplossing.

Aanwezigheid in de media

Veel gestelde vragen

We werken zeer discreet. Alle privacygevoelige informatie wordt bewaard in een beveiligd systeem, getoetst volgens de ISO 9001 norm. Dit betekent dat alle data gegarandeerd veilig en beschermd is.

Ja, dat is mogelijk. We werken met name B2B, maar kunnen ook particuliere registraties verzorgen als u een deskundig, full-service registratiebureau zoekt. Bent vooral op zoek naar de goedkoopste partij voor een eenvoudige registratie, dan is Lorrendraaier geen goede match.

We kiezen voor een focus op landen met betrouwbare, goed aangeschreven scheepsregisters. Kiest u toch liever voor een ander register, dan kijken we graag met u mee of dit inderdaad de beste optie is.

We kunnen u adviseren over fiscaal aantrekkelijke (charter)mogelijkheden. Neem gerust contact op, dan zetten de we opties voor u op een rijtje.

(VOOR, TIJDENS & NA)

Informatievoorziening

Registratieproces

(VOOR, TIJDENS & NA)

Communicatie

Kwaliteit van de dienstverlening

Kwaliteit / Prijsverhouding

Algemene score

Contact opnemen?

Kunnen wij van dienst zijn? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik sta u graag persoonlijk te woord.