Commerciële boot- en jachtregistraties voor de zakelijke markt

Lorrendraaier verzorgt commerciële jachtregistraties van pleziervaartuigen en (charter)boten. We werken exclusief met zakelijke partijen: jachtmakelaars, jachtwerven, advocaten. Wilt u optimale begeleiding en service en 100% objectief advies voor uw klanten? Dan helpen we u graag.

 

Voor commercieel gebruik van een pleziervaartuig is een commerciële jachtregistratie meestal noodzakelijk. U krijgt hiermee onder meer te maken bij:

 

  • bemande en onbemande verhuur (charteren) van zeil- en motorboten
  • verhuur van jetski’s en waterscooters
  • het organiseren van vaartochten voor groepen
  • vistochten
  • andere activiteiten die als commercieel gezien kunnen worden

 

Het commerciële gebruik kan de keuze voor een vlaggenstaat beïnvloeden. Daarnaast spelen andere aspecten vaak een rol, zoals fiscale mogelijkheden. Lorrendraaier is specialist in jachtregistraties en adviseert u graag.

 

We creëren overzicht in de mogelijkheden en geven helder, objectief advies over de best passende scheepsregisters. Is de keuze gemaakt? Dan organiseren wij de volledige registratie.

In welke vlaggenstaten is registratie mogelijk?

Wij registreren voornamelijk bij Europese vlaggenstaten. Deze staan internationaal goed aangeschreven.

Welke vlaggenstaat voor registratie van commerciële jachten?

De keuze voor een vlaggenstaat kan ingewikkeld zijn. Een commerciële registratie maakt het vaak nog complexer. Scheepsregisters hanteren soms verschillende eisen afhankelijk van de vaarroutes of het type schip. Wat voor een modern zeiljacht de beste vlaggenstaat is, kan voor een historische clipper juist een onverstandige keuze zijn. Soms is het zelfs mogelijk een vaartuig incidenteel commercieel te gebruiken onder een gewone jachtregistratie. Bij Lorrendraaier zetten we alle informatie voor u op een rijtje. Toegankelijk en overzichtelijk. Zo maken we de keuze een stuk eenvoudiger.

Lorrendraaier: zakelijke sparringpartner voor jachtregistraties

We noemen onszelf specialist in jachtregistraties. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze visie kenmerkt zich door traditionele waarden: loyaliteit, integriteit, professionaliteit. Tegelijk is onze aanpak allesbehalve ouderwets. Alleen bellen tijdens kantooruren? Welnee. Bij Lorrendraaier zetten we ons maximaal in voor onze klanten. En dat betaalt zich terug, want vele van onze klanten vertrouwen al jarenlang op ons advies.

Meer informatie over registratie van commerciële jachten?

Meer weten of direct aan de slag? U mag altijd bellen of mailen. Elke aanvraag en registratie wordt door Boudewijn persoonlijk afgehandeld.