Eigendom vaartuig vaststellen

Het is niet altijd duidelijk wie de officiƫle eigenaar van een jacht is. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer de registratie niet correct is of als het schip geregistreerd staat onder de naam van een bedrijf. Daarnaast zijn er gevallen waarin de identiteit van de eigenaar bekend is, maar het vinden van de eigenaar een uitdaging blijkt te zijn.

Bent u op zoek naar informatie over het eigendom van een vaartuig? Of heeft u hulp nodig bij het vinden en contacteren van de eigenaar? Lorrendraaier is er om u hiermee te assisteren.

 

Mogelijk hebt u informatie nodig over het eigendom van een pleziervaartuig. Bijvoorbeeld als gevolg van een registratiefout, de afwikkeling van een claim of onbetaalde rekeningen.

 

Het vinden van eigendomsinformatie kan niet eenvoudig zijn, vooral wanneer teboekstellingsfouten na de verkoop het onmogelijk maken om de vorige eigenaar op te sporen. Vaststellen wie feitelijk de persoon is achter een de eigendom van een jacht, wordt moeilijker wanneer pleziervaartuigen geregistreerd staan onder een bedrijfsnaam.

 

Lorrendraaier is een expert in het navigeren van maritieme registers en registraties. Hierdoor hebben we veel mogelijkheden om snel en discreet eigendom te achterhalen.

Case Study

Welke informatie is vereist om een eigendom te identificeren?

Hoe meer informatie u beschikbaar stelt, hoe makkelijker het is om de eigenaar te achterhalen. Vaak is verrassend genoeg, weinig informatie nodig om de eigendom vast te stellen. Gegevens zoals het registratienummer van de boot, het CIN/HIN-nummer, de naam van het vaartuig of het type jacht kunnen allemaal voldoende aanwijzingen zijn om het eigendom vast te stellen.

Informatie opvragen over het eigendom van een jacht: Lorrendraaier helpt u graag

Lorrendraaier staat voor maximale service en advies op het gebied van teboekstelling (registratie), doorhalen, maritieme zend frequenties en meer. Met onze ervaring en kennis van de maritieme sector bieden we assistentie aan zowel zakelijke als particuliere klanten, zodat zij zich zorgeloos kunnen richten op de aankoop, verkoop en/of varen van het zeil- of motorjacht.

Meer informatie over het opvragen van eigendomsinformatie van een jacht?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Boudewijn assisteert u graag persoonlijk.