VAARTUIGVERZEKERING

Casco-, aansprakelijkheids- en passagiersverzekering voor jachten en boten

Een jacht- en bootverzekering kan u en uw pleziervaartuig dekken tegen aansprakelijkheid en schade in geval van een ongeluk, inclusief als u iemand verwondt of andermans eigendom beschadigt met uw jacht.

  We weten hoe belangrijk het is om de juiste verzekeringsdekking te kiezen. Onze service koppelt u aan de juiste jachtverzekeringsmaatschappij. Niet alle verzekeraars kunnen elke aanvraag dekken, vooral voor houders van een niet-EU-paspoort kan dat een uitdaging zijn. Wij weten welke bedrijven de beste dekking kunnen bieden voor uw behoeften. Als je voor ons kiest, krijg je toegang tot betrouwbare verzekeringsopties die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en eisen.

Casco Verzekering

Als booteigenaar weet u dat er niets zo heerlijk is als op het water zijn. Helaas loopt u ook risico’s op het water. Een mast kan breken door materiaalmoeheid, een brand in de haven kan je schip beschadigen of u vaartuig kan aan de grond lopen door de verandering van getijden. Een cascoverzekering beschermt eigenaren tegen onvoorzien verlies als gevolg van schade aan of vernietiging van het pleziervaartuig. Een cascopolis dekt fysieke schade aan uw vaartuig tegen zalen zoals aanvaringen, ongelukken, het weer, brand, zinken of kapseizen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Ongelukken komen altijd onverwachts en het is al erg genoeg wanneer u moet betalen voor de schade aan uw eigen jacht. Maar de financiële last van een bootongeluk is nog groter als u ook de reparatie of vervanging van het vaartuig van iemand anders moet betalen. De aansprakelijkheidsverzekering voor boten dekt schade die u veroorzaakt aan derden en beschermt u tegen onterechte claims. De aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade aan andere vaartuigen, maar ook mogelijke kosten voor medische rekeningen die kunnen ontstaan wanneer andere mensen gewond raken.

Ongevallenverzekering voor passagiers

Als eigenaar en schipper van een jacht hebt u een speciale verantwoordelijkheid tegenover uw gasten. Met de Ongevallenverzekering Passagiers kunt u jezelf en uw gasten beschermen tegen alle ongevallen die aan boord of op de steiger plaatsvinden.

Hoe wij werken

Wij maken het afsluiten van een vaartuigverzekering eenvoudig. Zo werkt het:

  • beginnen we met het begrijpen van uw specifieke behoeften en eisen;
  • Vervolgens benaderen we verzekeringsmaatschappijen die aan uw behoeften kunnen voldoen;
  • als u een niet-EU-paspoorthouder bent met een jacht in de EU, benaderen we alleen verzekeraars die u dekking kunnen bieden;
  • aanbiedingen worden naar u verzonden;
  • als je een aanbod accepteert, zal de verzekeringsmaatschappij de polis rechtstreeks met u afsluiten. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u de beste match krijgt.

  Onze expertise zorgt ervoor dat uw offertes ontvangt van betrouwbare verzekeraars die aan uw behoeften kunnen voldoen en het hoogste serviceniveau bieden.